040 022 2081
Kihintie 14, 01830 LEPSÄMÄ

Keittiöremontti

Keittiö on useimmissa kodeissa eniten käytetty tila, joten ei ole aivan sama miltä keittiö näyttää ja onko se toimiva vai ei. Kun on aika uusia keittiösi tehdä siitä viihtyisämpi ja toimivampi me toteutamme yhdessä keittiökalustevalmistajien kanssa tarpeidesi mukaisen keittiön, jossa sinä, perheesi ja ystäväsi viihtyvät varmasti eikä toiminnallisuudestakaan tarvitse tinkiä. Toteutamme kaikki keittiöremontit “avaimet” käteen periaatteella, jossa sinun ei tarvitse huolehtia kuin keittiökalusteiden valinnasta, missä toki myös autamme sinua tarvittaessa.

 

Keittiökalusteiden mitoitus

Ennen kuin keittiökalusteita voi tilata tulee keittiökalusteiden paikat mitata tarkasti. Usein järkevintä on tilata mitoitus ja suunnittelu suoraan haluamaltasi keittiökalustevalmistajalta, jolloin vastuu mitoituksesta ja kalusteiden yhteensopivuudesta on keittiövalmistajalla. Pyytämällä paikan päälle juuri haluamasi keittiövalmistajan edustajan saa hän myös parhaiten kuvan minkälaiset ratkaisut sopivat juuri sinun keittiöösi.

 

Keittiökalusteiden asennus

Asennamme eri keittiövalmistajien keittiökalusteet ammattitaidolla. Oli haluamasi keittiökalusteet niin A La Cartelta, Ikeasta, Iskusta, Parmalta, Petralta tai miltä muulta keittiövalmistajalta tahansa hoituu sen asennus meiltä. Teemme keittiökalusteiden asennuksia pääosin silloin kun kaipaat myös jotain muuta samalla kertaa ja haluat, että yksi ja sama yritys ottaa kokonaisvastuun kaikista remontti- ja asennustöistä kotonasi.

 

Muu remontointi keittiökalusteiden asennuksen lisäksi

Useimmiten teemme keittiöremontin samalla kuin teemme asunnossanne/toimitiloissanne muitakin remontteja kuten pintaremonttia eli esim. lattian laatoitusta, lattialämmityksen asennusta, vesipisteiden siirtoja, väliseinien purkamista tai rakentamista, ruokailutilan yhdistämistä keittiöön, sähköpistorasioiden tai valaisinten lisäystä ym. remontointia. Ne kaikki hoituvat meiltä samalla kertaa kun muukin keittiöremontti.

 

Keittiöremontin kesto

Keittiöremontti kestää usein noin viikon jos puretaan vanha keittiö, tehdään tarvittavat laatoitus ja asennetaan uudet keittiökalusteesi. Keittiöremontti voidaan aloittaa tarvittaessa nopeasti mikäli haluamasi keittiökalusteet vain ovat nopeasti saatavilla. Keittiöremontin aloituksen edellytyksenä on talonyhtiöissä asuvilla lisäksi remontti-ilmoituksen teko isännöitsijälle.